x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Liga SFC, sâmbătă de la 22:00, în direct la GSP TV!

Liga SFC, sâmbătă de la 22:00, în direct la GSP TV!

27 Mar 2012   •   13:33
Liga SFC, sâmbătă de la 22:00, în direct la GSP TV!

Lansarea unui nou eveniment din lumea sporturilor de contact va avea loc sambata aceasta in premiera la GSP TV!

In anul 2010, din initiativa dl Marius Vasile Nita, Sharks Entertainment Co. si Federatia Romana de Krav Maga Kapap Defensystem (F.RK.M.K.D), au infiintat Liga SHARKS FIGHT CAMPIONSHIP Liga SFC prin organizarea primului seminar de arte martiale mixte din Romania.

Atat delegatia americana cat si conducatorii UFC prezenti la seminar au fost placut impresionati de organizarea, mediatizarea evenimentului si, in mod special de nivelul ridicat al sportivilor romani.Astfel, presedintele ligii Sport Fight, Randy Couture a decis ca impreuna cu Sharks Entertainment co. si F.R.K.M.K.D. sa promoveze si sa organizeze gale profesioniste de Mixed Martial Arts (M.M.A.) si Kick Box Orientals in Romania si sa asigure prin aceasta, prezenta luptatorilor romani in ligile de peste ocean precum U.F.C, Strike Force, Sport Fight.

Pornind de la principiul ca in ring si de cele mai multe ori in viata 'the winner takes it all' (invingatorul ia totul), organizatorii, Sharks Entertainment si Arion Euro Consultant, incurajati de reusita galei pilot a Sharks Fight Campionship, care s-a desfasurat in august 2011, lanseaza Liga SFC in Romania, prin organizarea primului eveniment din acest an, in data de 31 martie, la Sala Polivalenta Giulesti.

Spre deosebire de alte evenimente de acest gen din Romania selectia sportivilor participanti se face prin intermediul F.R.K.M.K.D., incurajand astfel acumularea de experienta in meciurile de amatori inainte de debutul intr-o liga profesionista.

Liga SFC va reuni sub egida sa eleganta meciurilor de box, dinamismul confruntarilor din kick boxing si spectaculozitatea luptelor Mixed Martial Arts.

Se vor organiza Gale SFC in toate centrele reprezentative ale artelor martiale din Romania, urmand ca in scurt timp campionii SFC League sa lupte in meciuri internationale.
Sambata, de la 22:00, in premiera Liga SFC! Da-i pe GSP TV!

×