x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Lucian Bute a sărbătorit victoria cu Magee... la cumpărături!

Lucian Bute a sărbătorit victoria cu Magee... la cumpărături!

21 Mar 2011   •   16:09
Lucian Bute a sărbătorit victoria cu Magee... la cumpărături!
Sursa foto: /Reuters

La 12 ore după ce şi-a apărat cu succes pentru a şaptea oară centura mondială la categoria supermijlocie IBF în faţa nord-irlandezului Brian Magee, pugilistul român Lucian Bute a fost surprins făcând cumpărături de la un magazin de băuturi alcoolice, scrie Canoe.ca.

Potrivit aceleiaşi surse, Bute se pregătea astfel "să sărbătorească aşa cum se cuvine apărarea titlului IBF" împreună cu prietenii săi şi cu membrii echipei sale. Boxerul nostru a fost recunoscut imediat de clienţii care se aflau la acea oră în magazin, care l-au felicitat pentru victorie, i-au solicitat autografe şi s-au fotografiat alături de campionul român. Pugilistul avea mâna dreaptă inflamată, "amintire a loviturilor date lui Magee".

Lucian Bute şi-a apărat cu succes titlul mondial IBF la categoria supermijlocie pentru a şaptea oară consecutiv, după ce l-a învins pe irlandezul Brian Magee, prin KO tehnic în repriza a zecea, într-un meci disputat, duminică, la Centre Bell din Montreal.

Antrenorul Stephane Larouche a declarat, duminică dimineaţă, că elevul său Lucian Bute nu a făcut cel mai bun meci cu Brian Magee , însă evoluţiile mai bune vor fi la partidele mai importante.




×
Subiecte în articol: lucian bute box sporturi ibf