x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Modric conduce Real Madrid la victoria cu 4-1 în fața lui Villarreal și e din nou lideră în Spania

Modric conduce Real Madrid la victoria cu 4-1 în fața lui Villarreal și e din nou lideră în Spania

de Redacția Jurnalul    |    18 Dec 2023   •   08:10
Modric conduce Real Madrid la victoria cu 4-1 în fața lui Villarreal și e din nou lideră în Spania
Sursa foto: Hepta

Mijlocașul Luka Modric (38 de ani) de la Real Madrid și-a demonstrat din nou valoarea, în ciuda vârstei, cu un gol și o pasă de gol, în victoria cu 4-1 pe teren propriu în fața lui Villarreal, duminică seara, rezultat ce a propulsat echipa pe primul loc în LaLiga.

Dincolo de succesul obținut, Real Madrid l-a pierdut în prima repriză pe fundașul David Alaba, accidentat la ligamentul încrucișat anterior.

Internaționalul austriac al Realului a ieșit după 35 de minute, devenind al treilea jucător al madrilenilor care e nevoit să-și întrerupă evoluția cu o ruptură a ligamentului încrucișat anterior în acest sezon, după fundașul central Eder Militao și portarul Thibaut Courtois.

După o remiză dezamăgitoare, 1-1 la Real Betis weekendul trecut, Real revine cu o victorie și conduce în clasament cu 42 de puncte, cu unul în fața lui Girona, care primește luni pe Alaves.

Real are acum un avans de șapte puncte față de Barcelona, ocupanta locului trei, care a remizat sâmbătă la Valencia (1-1) și care nu a obținut nicio victorie în ultimele trei meciuri din toate competițiile.

Real a fost în control total, cu Modric dirijor, dominând posesia și a copleșind-o pe Villarreal.

Croatul a nimerit întâi bara, apoi a ajutat Real să deschidă scorul prin Jude Bellingham în minutul 25, când centrarea sa din prima de la marginea careului l-a găsit pe cel mai bun marcator din LaLiga, care a lovit mingea cu capul pe lângă portarul Filip Jorgensen.

A fost al 13-lea gol al sezonului pentru Bellingham, care e lider cu trei reușite în fața lui Borja Mayoral, de la Getafe.

Rodrygo a mărit avantajul Realului cu un șut de la mică distanță, după un corner executat de Modric în minutul 37, un gol care a fost anulat inițial de arbitrul de linie pentru offside, golul fiind totuși validat de VAR.

Jose Morales a redus din diferență pentru oaspeți în minutul 54, la capătul unui contraatac.

Brahim Diaz a marcat al treilea gol al Realului în minutul 64, cu o frumoasă execuție individuală, iar Modric a înscris patru minute mai târziu, din interiorul careului.

Fundașul Ferland Mendy a fost și el nevoit să plece accidentat la finalul primei reprize, dând o altă lovitură unui club care s-a confruntat cu mai multe accidentări de lungă durată în acest sezon.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Luka Modric real madrid Villareal