x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Marian Oprea n-a mai sărit la Doha din cauza... paşaportului!

Marian Oprea n-a mai sărit la Doha din cauza... paşaportului!

07 Mai 2011   •   10:18
Marian Oprea n-a mai sărit la Doha din cauza... paşaportului!
Sursa foto: /AFP

Cotat printre favoriţi la primul concurs de triplusalt din actuala ediţie a Ligii de diamant, programat vineri, la Doha, Marian Oprea nu s-a mai regăsit pe lista de start la ora debutului întrecerii!

Deşi iniţial s-a vehiculat ideea unei accidentări, vicecampionul european de la Paris nu a mai făcut deplasarea de la Atena, acolo unde se pregăteşte, din cauza faptului că pe paşaportul provizoriu nu avea viza de Qatar.

"Sunt la Atena, iar cei de aici m-au sfătuit să nu mai fac deplasarea la Doha deoarece puteam avea probleme din cauza paşaportului provizoriu. Aveam viză de Qatar, dar nu pe paşaportul expirat. Nu-i nimic, nici nu-mi propusesem un mare rezultat acum, ci vreau să intru progresiv în formă în perspectiva Mondialelor din august-septembrie. La viitorul concurs din Liga de diamant, care va  avea loc la Shanghai, pe 15 mai, voi fi prezent", a declarat, prin telefon, pentru Agerpres Marian Oprea.

Concursul de triplusalt de la Doha a fost câştigat de campionul şi recordmanul mondial indoor, francezul Teddy Tamgho, care s-a impus cu o săritură de 17,49 m, cea mai bună performanţă mondială a anului în aer liber.

×
Subiecte în articol: atletism sporturi marian oprea triplusalt