x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Meciul lui Bute cu Magee va fi transmis de B1 TV

Meciul lui Bute cu Magee va fi transmis de B1 TV

02 Mar 2011   •   10:26
Meciul lui Bute cu Magee va fi transmis de B1 TV

Meciul de box dintre Lucian Bute şi Brian Magee, care este programat la 19 martie, într-o gală ce va avea loc la Bell Centre din Montreal, va fi transmis de B1 TV, a anunţat Federaţia Română de Box.

"B1TV a confirmat achiziţionarea drepturilor de transmisie a meciului pe care Lucian Bute îl va avea cu Brian Magee în data de 19 martie 2011 la Montreal", a anunţat federaţia.

Potrivit unor surse, TVR a trimis zilele trecute o ofertă la compania Gankor Promotions. Suma solicitată de Gankor Promotions pentru meciul de box dintre Lucian Bute şi Brian Magee este de 150.000 de dolari, însă oferta TVR are o valoare de sub 100.000 de dolari.

Lucian Bute îşi va pune centura în joc pentru a şaptea oară pe 19 martie, într-o gală ce va avea loc la Bell Centre din Montreal, când îl va întâlni pe irlandezul Brian Magee.

Bute, 27 de victorii din tot atâtea partide, dintre care 22 prin KO, va boxa pentru a treia oară la profesionişti împotriva unui pugilist european, după rusul Serghei Tatevosian şi danezul Lolenga Mock. Lucian Bute a câştigat titlul mondial în versiunea IBF la 19 octombrie 2007, după ce l-a învins pe columbianul Alejandro Berrio. De atunci, Bute a reuşit să-şi apere cu succes centura în alte şase rânduri. La începutul lunii noiembrie 2010, Bute a semnat un contract pentru mai multe meciuri cu postul de televiziune american Showtime.

Brian Magee, în vârstă de 35 de ani, a disputat 38 de partide în carieră, reuşind să câştige 34 (24 prin KO), pierzând trei şi remizând o dată.

În octombrie 2010, nedifuzarea meciului de box dintre Lucian Bute şi Jesse Brinkley a stârnit discuţii aprinse în Parlament. Pe de altă parte, potrivit presei naţionale, Rudel Obreja, preşedintele FRB, a declarat că Lucian Bute s-a declarat dezamăgit la finalul meciului cu Jesse Brinkley că partida respectivă nu a fost transmisă în direct în România. Totodată, Obreja a spus că meciul dintre Lucian Bute şi Jesse Brinkley ar fi trebuit să aibă loc în ţară, după cum i-ar fi promis premierul Emil Boc la începutul anului.

×
Subiecte în articol: lucian bute box sporturi