x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi MECIUL SECOLULUI! Mayweather şi Pacquiao, faţă în faţă pe 11 martie

MECIUL SECOLULUI! Mayweather şi Pacquiao, faţă în faţă pe 11 martie

03 Mar 2015   •   12:53
MECIUL SECOLULUI! Mayweather şi Pacquiao, faţă în faţă pe 11 martie

Cel mai așteptat meci de box din ultimii ani, cel dintre americanul Floyd Mayweather și filipinezul Manny Pacquiao, va fi prefațat de o conferință de presă comună a celor doi pugiliști, programată pe 11 martie la Las Vegas. În singura ocazie în care se vor afla față în față înaintea luptei programate în data de 2 mai, Mayweather și Pacquiao vor vorbi despre această confruntare, dotată cu o bursă de 250 milioane dolari și care va fi găzduită de cazinoul MGM Grand din Las Vegas.

Între timp, cei doi renumiți boxeri se pregătesc intens în vederea meciului din luna mai, Mayweather postând deja pe internet imagini foto și video de la antrenamentele sale, scrie Agerpres.

La "Meciul secolului", așa cum a fost deja denumit, sunt așteptați 16.900 de spectatori, organizatorii sperând să obțină 40 milioane dolari numai din vânzarea biletelor.

Floyd Mayweather, în vârstă de 37 ani, este neînvins în 47 de meciuri disputate ca profesionist, în timp ce Manny Pacquiao (36 ani) are în palmares 57 de victorii, 5 înfrângeri și 2 egaluri.

 

×