x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Mendy a sosit în România pentru meciul cu Bute: "Va fi dificil, dar sunt pregătit!"

Mendy a sosit în România pentru meciul cu Bute: "Va fi dificil, dar sunt pregătit!"

04 Iul 2011   •   13:36
Mendy a sosit în România pentru meciul cu Bute: "Va fi dificil, dar sunt pregătit!"

Pugilistul francez Jean Paul Mendy a declarat, luni, pe Aeroportul International "Henri Coanda", la sosirea in Romania, ca in confruntarea cu Lucian Bute, contand pentru centura mondiala in versiunea IBF, va intalni un campion, insa a precizat ca este pregatit pentru aceasta intalnire.

"Sunt pentru a treia oara in Romania. Prima data am fost in 1996. Am venit pentru a infrunta un campion in Romania, stiu ca va fi dificil si sunt pregatit ca atare. Va fi un meci dificil asa ca nu conteaza modul (n.r. - de a castiga), sunt aici pentru ceva concret. Nu am un plan pentru meci, va fi in functie de feeling", a spus Mendy, care a precizat ca nu are o lovitura decisiva pe care sa o foloseasca.

Referitor la faptul ca a fost acuzat de mai multi adversari pentru stilul sau nesportiv, Mendy a afirmat: "Lumea boxului ma cunoaste, nu am fost descalificat niciodata, nu am fost niciodata un «bad boy» ca anumiti francezi".

Pugilistul francez, in varsta de 37 de ani, si-ar fi dorit ca dupa meciul de sambata sa poata vizita Romania. "As vrea sa raman dupa meci sa vizitez Romania, dar nu imi permite timpul", a completat Mendy, care si-ar dori ca in cazul unei victorii in partida cu Bute sa-l intalneasca pe castigatorul turneului Super Six.

Jean Paul Mendy va sustine un antrenament public, marti, de la ora 13:00, la AFI Cotroceni, la o ora dupa cel al lui Lucian Bute. Miercuri, de la ora 12:00, este programata conferinta de presa comuna Bute-Mendy la Hotel Marriott, iar vineri, la ora 12:00, va avea loc cantarul oficial la acelasi hotel.

Lucian Bute isi va pune in joc pentru a opta oara centura mondiala in fata francezului Jean Paul Mendy, la 9 iulie, in cadrul galei "Campion pentru Romania", ce va avea loc la Romexpo si va fi transmisa de Pro TV.

×