x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Mihai Leu revine în raliu, după ce a învins boala

Mihai Leu revine în raliu, după ce a învins boala

02 Oct 2017   •   14:19
Mihai Leu revine în raliu, după ce a învins boala

Primul campion mondial la box profesionist al României şi campion de raliu, Mihai Leu va reveni la volanul unei maşini de curse anul viitor. După ce a trecut cu bine peste problemele de sănătate care l-au ţinut o vreme departe de sport, hunedoreanul va participa anul viitor în Capionatul naţional de viteză pe traseu montan.

Un învingător nu poate sta depoarte de sport, indiferent de piedicile pe care i le pune viaţa. Pe lângă etapele de raliu pe care le organizează, anul viitor el va urca şi la volanul unui bolid, pentru a se întrece din nou cu cei mai buni piloţi din ţară. Informaţia a fost dezvăluită chiar de Mihai, după ce a jurizat concursul de coloantare auto King of Wraps, desfăşurat săptămâna trecută în cadrul expoziţiei PRINT&SIGN. El a contactat unul dintre participanţi pentru a-i face designul maşinii cu care va concura anul viitor în Campionatul national de viteză pe traseu montan.

În altă ordine de idei, sportivul a mărturisit, zilele trecute, că a păcălit de trei ori moartea în utima vreme: o dată când a reuşit să treacă peste problemele medicale - "cu ajutorul medicilor şi cu mult optimism", altă dată când era să-l calce o maşină, care a trecut la câţiva milimetri de el. A treia oară s-a întâmplat pe 5 februarie 2016, când a fost prins într-o răfuială dintre două clanuri mafiote irlandeze. "Eram la o gală profesionistă de box în Irlanda, la care oficiam și eu. Două bande rivale de mafioți și-au găsit să se răfuiască exact la cântarul oficial! Eu eram la masă cu un prieten și cu iubita lui, când, poc-poc, am auzit împușcături. Două persoane au fost atinse de gloanțe, erau chiar la cinci metri de noi!", a povestit marele campion.

×
Subiecte în articol: Mihai Leu