x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Monica Niculescu și Gabriela Ruse au părăsit US Open, ultimul Grand Slam al anului

Monica Niculescu și Gabriela Ruse au părăsit US Open, ultimul Grand Slam al anului

09 Sep 2021   •   10:40
Monica Niculescu și Gabriela Ruse au părăsit US Open, ultimul Grand Slam al anului

Monica Niculescu și Gabriela Ruse au fost eliminate din proba de dublu a turneului de Grand Slam de la Flushing Meadows, fiind învinse în sferturile de finală ale competiției newyorkeze de perechea alcătuită din Alexa Guarachi (Chile) și Desirae Krawczyk (SUA), favorite numărul 7.

Acestea au câștigat meciul în trei seturi, cu 6-7 (5), 6-2, 6-3, la capătul unui meci ce a durat 2 ore și 27 de minute.

Niculescu și Ruse s-au impus în primul act, după ce au salvat 4 mingi de set ale adversarelor, diind conduse cu 5-3. În tiebreak, cele două au fost nevoite să revină din nou, de la 5-4, câștigând ultimele 3 mingi ale setului.

Setul secund a început cu un schimb de break-uri, dar mai apoi, perechea română a cedat de două ori propriul serviciu, pierzând cu 6-2.

Decisivul a fost ceva mai echilibrat până la jumătatea sa. La 3-3, Guarachi și Krawczyk au forțat pe retur și au câștigat în cele din urmă cu 6-3, calificându-se în semifinala turneului.

Monica Niculescu și Gabriela Ruse au fost ultimele reprezentante ale României în competiție. Pentru prezența în sferturile de finală, cele două vor fi recompensate cu un cec de 93.000 dolari americani și 430 de puncte WTA.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: us open