x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Tragedie: Pilotul japonez Haruki Noguchi a murit la doar 22 de ani

Tragedie: Pilotul japonez Haruki Noguchi a murit la doar 22 de ani

de Redacția Jurnalul    |    17 Aug 2023   •   11:30
Tragedie: Pilotul japonez Haruki Noguchi a murit la doar 22 de ani
Sursa foto: Twitter

Pilotul japonez de superbike Haruki Noguchi a murit la vârsta de 22 de ani, în urma rănilor grave suferite într-un accident la sfârșitul săptămânii trecute, în timpul celei de-a patra etape a Asia Road Championship din Indonezia, au anunțat joi organizatorii.

Pilotul de la SDG Honda Racing, care a terminat pe locul trei la Suzuka-8 Hours în această lună, a fost tratat pentru rănile suferite la centrul medical al circuitului internațional Pertamina Mandalika.

"În ciuda celor mai bune eforturi ale personalului medical, Haruki a cedat din păcate în urma rănilor suferite pe 16 august", au precizat oficialii Asia Road Championship într-un comunicat, prezentând condoleanțe prietenilor și familiei pilotului.

Noguchi a fost supus unui tratament intensiv timp de trei zile la un spital din regiunea estică indoneziană Nusa Tenggara.

Cursa Asia Superbike 1000cc a fost anulată după incidentul din virajul 10.

Noguchi a pătruns pe scena motociclismului odată cu victoria din 2021 în categoria Superstock 600 la All Japan Road Racing Championships.

"Haruki a început să conducă o motocicletă la vârsta de cinci ani și ne-a oferit multe emoții și bucurii", au declarat părinții săi într-un comunicat în care și-au exprimat recunoștința față de toți cei care l-au susținut.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

×