x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Mutu, pus pe glume la întâlnirea cu Bute: "Am pus jos câţiva ospătari la viaţa mea!"

Mutu, pus pe glume la întâlnirea cu Bute: "Am pus jos câţiva ospătari la viaţa mea!"

28 Iun 2011   •   06:50
Mutu, pus pe glume la întâlnirea cu Bute: "Am pus jos câţiva ospătari la viaţa mea!"

Fotbalistul echipei Cesena, Adrian Mutu, a asistat, luni seara, in Sala Dinamo, la un antrenament al pugilistului Lucian Bute, care isi va pune in joc pentru a opta oara centura mondiala in fata francezului Jean Paul Mendy, in data de 9 iulie.

"Am venit aici pentru ca Lucian e prietenul meu si vreau sa il sustin. Sunt sigur ca o sa castige. E un meci important nu numai pentru Lucian, ci si pentru noi, pentru ca este unul dintre cei mai mari campioni ai Romaniei", a declarat Mutu.

Jucatorul Cesenei a precizat ca nu va putea fi prezent la meciul lui Bute, deoarece se va afla in cantonament cu echipa sa. "Din pacate nu o sa fiu prezent la meci o sa fiu in cantonament atunci. Noi suntem prieteni de multi ani, cand vrea sa vina la un meci de-al meu el stie ca poate sa vina fara nicio problema. El este unul dintre cei mai mari campioni ai Romaniei, isi apara centura de campion mondial, e la fel ca Nadia, ca Hagi, ca toti ceilalti", a adaugat Mutu.

Adrian Mutu este de parere ca romanii stiu sa isi sustina campionii si vor fi prezenti in numar mare la meciul lui Bute. "Cred ca romanii stiu sa-si sustina campionii, o sa vedeti ce va fi la Romexpo. Eu ma mandresc cu Lucian putin mai mult decat ceilalti pentru ca el este prietenul meu", a spus fotbalistul.

Mutu i-a lansat si un mesaj lui Lucian Bute inaintea meciului cu Mendy: "Sa dea un upercut de stanga si sa-l faca KO". Briliantul va fi prezent la meci si l-a avertizat in gluma pe Lucian: 'O sa fiu cu ochii pe tine. N-oi fi eu mare campion, dar am pus jos cativa ospatari la viata mea!'.

Mutu a batut un ospatar intr-un local din centrul Florentei, in data de 23 octombrie 2010, cand era jucatorul Fiorentinei. Kosovarul Berat Recaj, care a fost externat din spitalul Santa Maria Nouva la cateva ore dupa incident, a suferit "o trauma contuziva cranio-faciala cu multiple escoriatii, contuzii la torace si abdomen si o fractura de piramida nazala". De asemenea, in 2006 Mutu a fost acuzat ca ar fi lovit un angajat al unui restaurant din Constanta, incident care ar fi avut loc in camera fotbalistului. Adrian Mutu a negat acuzatiile barbatului respectiv.

Lucian Bute isi va pune in joc pentru a opta oara centura mondiala in fata francezului Jean Paul Mendy, la 9 iulie, in cadrul galei "Campion pentru Romania", ce va avea loc la Romexpo si va fi transmisa de Pro TV.

×
Subiecte în articol: adrian mutu lucian bute box sporturi