x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi NBA: A fost amendat cu 50.000 de dolari pentru că a insultat un fan!.

NBA: A fost amendat cu 50.000 de dolari pentru că a insultat un fan!.

24 Mai 2011   •   08:13
NBA: A fost amendat cu 50.000 de dolari pentru că a insultat un fan!.

Pivotul francez al echipei Chicago Bullas, Joakim Noah, a fost amendat cu 50.000 de dolari pentru ca a insultat un spectator, duminica, la meciul numarul 3 al finalei Conferintei de Est a Ligii profesioniste nord-americane de baschet (NBA) cu Miami Heat.

"Imi cer scuze. Suporterul mi-a spus ceva ce am considerat a fi lipsit de respect iar eu i-am spus ceva ce nu ar fi trebuit. Eram frustrat insa nu voiam sa fiu lipsit de respect", a declarat luni Noah.

Oficialii NBA au decis sa-l amendeze pe Noah cu 50.000 de dolari dupa ce imaginile televizate il arata pe francez facand o remarca homofoba la cinci minute de la inceputul meciului pierdut de Bulls, scor 85-96.

"Nu voiam sa ranesc sentimentele nimanui. Toti cei care ma cunosc stiu ca nu sunt asa. Sunt un spirit deschis. Am spus un lucru rau si imi asum consecintele, ca un barbat adevarat", a declarat Noah.

Luni, o asociatie americana de lupta impotriva insultelor de tip homofob (GLAAD) a reactionat anuntand ca este in contact cu NBA, care ia "situatia foarte in serios". "Scuzele lui Noah reprezinta un inceput bun", a anuntat asociatia.

Luna trecuta, starul echipei Los Angeles Lakers, Kobe Bryant, a fost amendat cu 100.000 de dolari pentru o remarca similara la adresa unui arbitru.

×