x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Niculescu şi Hănescu s-au calificat în turul 2 la Estoril

Niculescu şi Hănescu s-au calificat în turul 2 la Estoril

26 Apr 2011   •   11:18
Niculescu şi Hănescu s-au calificat în turul 2 la Estoril
Sursa foto: /Reuters

Monica Niculescu, locul 59 WTA, s-a calificat, luni, în turul 2 al turneului de la Estoril (Portugalia), dotat cu premii în valoare totală de 220.000 de dolari, informează site-ul oficial al competiţiei.

Jucătoarea română a învins-o, în runda inaugurală, cu scorul de 6-4, 5-7, 6-3, după trei ore şi cinci minute, pe Bethanie Mattek-Sands (SUA), cap de serie numărul 5 şi poziţia 40 în ierarhia mondială.

În turul următor, Monica o va întâlni pe învingătoarea partidei dintre o jucătoare venită din calificări şi Melanie Oudin (SUA), locul 88 WTA. Pentru calificarea în turul doi la Estoril, Niculescu va primi 30 de puncte WTA şi un cec în valoare de 2.950 de dolari.

Victor Hănescu, locul 63 ATP, s-a calificat la rându-i în turul secund după l-a învins, în runda inaugurală, cu scorul de 6-3, 6-3, după o oră şi 21 de minute, pe portughezul Rui Machado, poziţia 102 în ierarhia mondială. Hăne va juca în faza următoare a concursului portughez pe învingătorul partidei dintre sud-africanul Kevin Anderson, cap de serie numărul 7 şi locul 34 ATP, şi olandezul Thiemo De Bakker, poziţia 81 în ierarhia mondială. Pentru prezenţa în turul doi la Estoril, Hănescu va primi 20 de puncte ATP şi un cec în valoare de 6.940 de euro.

×