x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Oltchim, la a treia victorie în Liga Campionilor

Oltchim, la a treia victorie în Liga Campionilor

27 Oct 2012   •   18:03
Oltchim, la a treia victorie în Liga Campionilor

Handbalistele de la Oltchim Râmnicu Vâlcea au obţinut cea de-a treia victorie consecutivă din grupa A a Ligii Campionilor, scor 24-20 (11-9), în deplasare cu danezele de la Randers HK.

Oltchim s-a impus şi cu ajutorul paradelor incredibile ale portăriţeiPaulei Ungureanu. Vîlcencele au condus 11-9 la pauză, dar gazdele au revenit şi conduceau 14-12 după primele 10 minute din repriza secundă.

Petre Berbecaru, preşedintele CS Oltchim: "A fost o victorie mai complicată, dar valoarea echipei şi-a spus cuvântul şi cred că am făcut un pas mare spre calificarea mai departe. Nu a fost uşor. Mă bucur pentru jocul lui Brădeanu, Ungureanu şi Cristina Neagu, care au arătat că atunci când ai un lot valoros, iar unele jucătoare de la care există aşteptări nu sunt la cel mai înalt nivel, vin celelalte şi ajută. În această fază cred că a fost cel mai greu joc pentru noi în deplasare, iar de acum cred că nu mai avem ce pierde şi consider că în proporţie de 80 la sută echipa este calificată".

Marcatoare:
Randers HK: Jacobsen - 5, Andersen - 5, Dalby - 4, Agren - 3, Dembele - 1, Johansen - 1, Thomsen - 1

Oltchim: Curea - 6 goluri, Brădeanu - 4, Manea - 4, Neagu - 3, Managarova -2, Barbosa - 2, Bulatovici -2, Stanca - 1.

Cea de-a doua partidă din grupa A este programată duminică, între Buxtehuder SV şi Hypo Viena.

În primele etape ale fazei grupelor, Oltchim s-a impus în faţa formaţiilor Hypo Viena, scor 30-25 (15-12) şi Buxtehuder SV, scor 34-15 (14-6).

Campioana Românie mai are de disputat următoarele meciuri: Oltchim-Randers HK (4 noiembrie), Hypo-Oltchim (11 noiembrie) şi Oltchim-Buxtehuder SV (18 noiembrie).

×
Subiecte în articol: oltchim