x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Oprea, după bronzul european: "Am sărit cât am putut de bine!"

Oprea, după bronzul european: "Am sărit cât am putut de bine!"

07 Mar 2011   •   09:31
Oprea, după bronzul european: "Am sărit cât am putut de bine!"
Sursa foto: /AFP

După ce a cucerit singura medalie a delegaţiei României la Campionatele Europene de atletism indoor de la Paris, bronz la triplusalt, Marian Oprea a declarat că a sărit cât a putut de bine.

"Cu acest 17,62 m, am reuşit cel mai bun rezultat al meu în acest an, cu 25 cm mai bun decât cel de la Stockholm, din urmă cu două săptămâni. M-am simţit foarte bine, a fost un concurs cum rar se poate vedea. Sincer, mă aşteptam la Tamgho (noul campion european, cu un nou record mondial, 17,92 m) să sară bine, dar nu şi să bată de două ori recordul mondial! Cât priveşte pe Donato (medaliatul cu argint), să nu uităm că este deţinătorul titlului, de acum 2 ani. A fost un rezultat normal, mă bucur că am sărit bine", a declarat Oprea pentru Agerpres.

Cu această medalie, România a reuşit să pătrundă în clasamentul pe medalii la competiţia desfăşurată la Paris-Bercy, fiind una dintre cele 22 de naţiuni din 45 prezente pe podiumul de premiere. În acest clasament, primul loc este ocupat de Rusia, cu 15 medalii (6 de aur, 3 de argint şi 6 de bronz), urmată de Franţa - 11 (5-4-2) şi Germania 10 (3-4-3).

×