x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Radu Voina, după accidentarea Paulei Ungureanu: "Parcă suntem blestemaţi"

Radu Voina, după accidentarea Paulei Ungureanu: "Parcă suntem blestemaţi"

14 Dec 2010   •   09:20
Radu Voina, după accidentarea Paulei Ungureanu: "Parcă suntem blestemaţi"

Antrenorul echipei naţionale de handbal a României este exasperat de accidentările pe bandă rulanta din lotul nostru. După Ramona Farcău şi Carmen Amariei, care s-au accidentat la echipele de club înaintea începerii CE, Cristina Vărzaru şi Paula Ungureanu au devenit indisponibile chiar în timpul turneului din Danemarca şi Norvegia.

"Parcă suntem blestemaţi. Ar fi fost o seară minunată după victoria la scor, dar aşa, suntem trişti", a spus Voina, care a anulat antrenamentul din această dimineaţă, de frica unor alte accidentări: "Ce vreţi, să rămân doar eu şi cu Lumi Huţupan valizi? Le las pe fete să se odihnească".

Voina şi-a felicitat jucătoarele pentru victoria din partida cu Croaţia, scor 31-22: "Au făcut greşeli în atac, ne grăbim încă inexplicabil, dar în apărare au arătat spirit de luptătoare, determinare şi angajament total. Oana Manea a fost extraordinară, dar să ştiţi că avem trei pivoţi apropiaţi ca valoare. Roza Chintoan de la Cluj a avut neşansa să fie coechipieră cu Manea şi Stanca. Multe echipe nu au un pivot ca ea".

×