x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Radu Voina: "Nu am fost consecvenţi cât ar fi trebuit!"

Radu Voina: "Nu am fost consecvenţi cât ar fi trebuit!"

10 Dec 2010   •   12:10
Radu Voina: "Nu am fost consecvenţi cât ar fi trebuit!"
Sursa foto: /AFP

Antrenorul naţionalei de handbal feminin a României, Radu Voina, spune că oricât de dureroasă ar fi înfrângerea cu Danemarca, aceasta trebuie uitată pentru ca jucătoarele să se concentreze pentru meciul cu Serbia, de sâmbătă.

"Am fi vrut cu toţii să fie bine la meciul cu Danemarca, am făcut tot ce am putut, dar nu am dat dovadă de aceeaşi consecvenţă, nu cât ar fi trebuit. Acum trebuie lăsat totul deoparte, trebuie uitat pentru moment acest meci şi să privim către cel cu Serbia, de sâmbătă. Asta e situaţia, ne-am făcut viaţa grea şi tot noi trebuie să ne revenim", a declarat Voina pentru agenţia Mediafax.

Voina a făcut referiri şi la huiduielile de care a avut parte echipa României, încă de la prezentarea oficială: "Nu am auzit niciodată astfel de manifestări, la nici un meci care implica publicul danez. A fost prima dată când am auzit felul în care a fost incitat publicul danez să huiduie. Şi-au luat toate măsurile ca să irite, să enerveze şi, nu vreau să comentez arbitrajul, dar atmosfera din sală s-a potrivit foarte bine cu felul în care am fost arbitraţi".

După două meciuri susţinute în grupa A (30-26 cu Spania şi 22-25 cu Danemarca), România se află pe locul secund, cu 2 puncte. Partida cu Serbia va avea loc sâmbătă, de la ora 19:45.

×