x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Remat Zalău a pierdut în faţa campioanei Europei

Remat Zalău a pierdut în faţa campioanei Europei

14 Dec 2010   •   12:27
Remat Zalău a pierdut în faţa campioanei Europei

142432-remat.jpgVoleibaliştii de la Remat Zalău au pierdut partida disputată în Italia, pe terenul campioanei Europei, Trentino BetClic, scor 0-3, în cea de-a patra etapă a grupei D a Ligii Campionilor.

Scorul pe seturi a fost 25-18, 25-22 şi 25-23, ardelenii reuşind luni seară o evoluţie mai bună decât cea de pe teren propriu, săptămâna trecută, cu italienii.

În primele trei meciuri, Remat a cedat pe teren propriu cu polonezii de la PGE Skra Belchatow, scor 0-3, în deplasare cu echipa germană VfB Friedrichshafen, antrenată de selecţionerul Stelian Moculescu, scor 1-3, şi din nou acasă, cu Trentino, 0-3.

În faza grupelor sunt angrenate 24 de echipe, câte patru într-o grupă, cu primele meciuri programate în 17 noiembrie şi ultimele în 12 ianuarie 2011. Primele două clasate din fiecare grupă se vor califica în play-off, care va avea două faze eliminatorii (prima cu 12 echipe, a doua cu cele 6 echipe câştigătoare), cu meciuri tur-retur, după tragerea la sorţi. Formaţiile care vor câştiga partidele eliminatorii din faza a doua a play-off-ului, plus clubul care va fi desemnat de CEV ca organizator, vor evolua în Final Four.

Remat Zalău mai are de jucat două meciuri în grupa D, cu VfB Friedrichshafen, pe teren propriu (6 ianuarie 2011) şi cu PGE Skra Belchatow, în deplasare (12 ianuarie).

După patru etape, polonezii de la PGE Skra Belchatow sunt neînvinşi, cu 12 puncte în clasament, urmaţi de Trentino, cu 8, VfB Friedrichshafen, cu 4, şi Remat Zalău (0 puncte).

×