x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Roland Garros. Horia Tecău, eliminat şi din semifinalele la dublu

Roland Garros. Horia Tecău, eliminat şi din semifinalele la dublu

04 Iun 2015   •   16:35
Roland Garros. Horia Tecău, eliminat şi din semifinalele la dublu
Sursa foto: Horia TECĂU
ROLAND GARROS 2015. Perechea Horia Tecău/Jean-Julien Rojer (România/Olanda), cap de serie numărul 5, a ratat, joi, calificarea în finala probei de dublu de la Roland Garros, al doilea turneu de Grand Slam al anului, informează site-ului oficial al competiţiei.

Tecău şi Rojer au fost învinşi, în semifinale, cu scorul de 6-3, 7-5, după o oră şi nouă minute, de cuplul Ivan Dodig/Marcelo Melo, cap de serie numărul 3, potrivit ANTENA 3.

În finală, Dodig şi Melo vor întâlni perechea americană Bob Bryan/Mike Bryan, cap de serie numărul unu, care a trecut, cu scorul de 6-3, 6-3, de cuplul italian Simone Bolelli/Fabio Fognini, cap de serie numărul 6.

ROLAND GARROS 2015. Pentru performanţa reuşită la Freench Open, Horia Tecău şi Jean-Julien Rojer vor primi 720 de puncte în clasamentul de dublu şi un cec în valoare de 112.500 de euro.

Citeşte şi Roland Garros 2015. Tecău şi Srebotnik au RATAT calificarea in finala probei de dublu mixt


Tecău a RATAT şi calificarea in finala probei de dublu mixt. Perechea româno-slovenă Horia Tecău/Katarina Srebotnik a fost invinsa în semifinalele probei de dublu mixt din cadrul turneului de tenis de la Roland Garros de perechea Mike Bryan/Bethanie Mattek-Sands (SUA), favoriţii numărul doi, cu 4-6, 6-3, 10-8.

ROLAND GARROS 2015. Horia Tecău a realizat în acest an cea mai bună performanţă a sa la French Open, după ce în 2011 a ajuns până în sferturile de finală împreună cu suedezul Robert Lindstedt.

În afara celor trei finale jucate cu Lindstedt la Wimbledon, între 2010 şi 2012, Tecău a mai ajuns în semifinalele unui Grand Slam în 2012 şi în acest an, ambele la Australian Open. Românul a înregistrat ultima performanţă în echipă cu Rojer.

×
Subiecte în articol: horia tecau roland garros eliminare dublu