x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi România - Muntenegru 20-23 la Europenele de handbal, dar tricolorele păstrează şanse pentru calificarea în semifinale

România - Muntenegru 20-23 la Europenele de handbal, dar tricolorele păstrează şanse pentru calificarea în semifinale

07 Dec 2012   •   22:52
România - Muntenegru 20-23 la Europenele de handbal, dar tricolorele păstrează şanse pentru calificarea în semifinale

România a suferit primul eşec la Europenele de handbal feminin din Serbia, pierzând partida disputată contra vicecampioanei olimpice, Muntenegru, scor 20-23.

Încurajată frenetic de peste 2.000 de suporteri, trupa lui Tadici a lăsat impresia că îşi va lua revanşa în faţa Muntenegrului, echipă care ne-a interzis accesul la Olimpiadă, după o victorie categorică, la 10 goluri.

Graţie reuşitelor Aureliei Brădeanu şi paradelor Paulei Rădulescu, am condus în prima parte la trei goluri, 7-4, 8-5, dar pauza ne-a găsit cu avantaj minim, 11-10.

La reluare, însă, vedeta adversarelor şi a Oltchimului, Katarina Bulatovici, cea care, mai mult ca sigur, va fi desemnată cea mai bună handbalistă a lumii în 2012, şi-a intrat în mână şi a dus de una singură Muntenegrul în avantaj, care s-a menţinut constant pe tot parcursul părţii secunde.

România s-a calificat în grupa principală cu un singur punct, dar păstrează şanse la calificarea în semifinale dacă va câştiga toate cele trei partide, cu Spania, Ungaria şi Croaţia, pe care le vom întâlni, în ordine, duminică, marţi şi joi.

×