x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Rugby: Georgia - România 18-11, în CEN

Rugby: Georgia - România 18-11, în CEN

12 Mar 2011   •   11:28
Rugby: Georgia - România 18-11, în CEN
Sursa foto: /Intact Images

Naţionala de rugby a Georgiei a învins azi, la Tbilisi, selecţionata ţării noastre, cu scorul de 18-11 (15-6), în etapa a patra a Cupei Europene pe Naţiuni. Toate punctele noastre au fost reuşite de Vlaicu, care a marcat un eseu şi două lovituri de pedeapsă.

Georgia a avut un debut furtunos, conducând după primele 10 minute cu 15-0, după o lovitură de pedeapsă şi două eseuri, din care primul transformat. Meciul s-a echilibrat apoi, dar tricolori nu au reuşit decât 6 puncte până la pauză, ratând şi o lovitură de penalitate din poziţie caentrală şi de două ori ocazia de a face eseu, pentru înainte.
   
Repriza secundă a fost dominată copios de "stejari", dar Vlaicu a irosit trei lovituri de penalitate. Georgia s-a distanţat la 18-6, iar până la final românii au reuşit eseul de onoare, prin acelaşi Vlaicu. O nouă înfrângere pentru echipa noastră, după cea din Portugalia, în urma căreia "stejarii" s-au ales doar cu punctul bonus defensiv.
   
Georgia mai are nevoie de un singur punct pentru a câştiga CEN 2011, în timp ce România este pe locul 3, după Portugalia.

×
Subiecte în articol: rugby sporturi