x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Simona Halep, anunţ important înainte de Indian Wells

Simona Halep, anunţ important înainte de Indian Wells

08 Mar 2016   •   12:52
Simona Halep, anunţ important înainte de Indian Wells

Jucătoarea de tenis Simona Halep, locul 5 WTA, a declarat că a avut o experienţă extraordinaqră antrenându-se cu Steffi Graf şi cu Andre Agassi şi că a învăţat multe de la cei doi foşti mari campioni. "A fost o experienţă extraordinară. Este important ca o jucătoare să întâlnească foşti mari campioni. Ei au trăit deja aceste emoţii şi ştiu să-ţi explice fiecare sentiment pe care îl ai. Am învăţat multe de la ei şi vreau să le mulţumesc pentru asta", a spus Halep, potrivit site-ului oficial al turneului de la Indian Wells.

Săptămâna trecută, sportiva din Constanţa s-a antrenat la Las Vegas cu foştii mai jucători Andre Agassi şi Steffi Graf, înainte de a-şi apăra cel mai imporant trofeu pe care l-a câştigat în carieră, cel de la Indian Wells. Halep spune că nu simte presiunea turneului şi că important este să fie sănătoasă.

"N-am nicio presiune. Cel mai important este să fiu sănătoasă şi când sunt sănătoasă sunt fericită. Sigur, am avut două luni grele, decembrie şi ianuarie, şi nu m-am putut antrena prea mult", a precizat ea.

Halep a început anul pe locul 2 WTA, dar de atunci a pierdut trei poziţii din cauza rezultatelor slabe înregistrate.  Ea a evoluat în semifinale la Sydney, la începutul lunii ianuarie, după care nu a mai învins nicio adversară la următoarele trei turnee la care a participat: Australian Open, Dubai Duty Free Championships şi Qatar Open.

Simona Halep este la Indian Wells pe partea de tablou a Serenei Williams, pe care românca o poate întâlni în sferturile de finală.  Halep este direct acceptată în turul al doilea, fază în care o va avea ca adversară pe învingătoarea dintre Vania King (SUA), locul 202 WTA şi o sportivă venită din calificări.

Alte jucătoare importante pe care Halep le poate întâlni până în sferturi sunt Ekaterina Makarov (Rusia), locul 32 WTA şi cap de serie numărul 30, Andrea Petkovic (Germania), locul 23 WTA şi cap de serie numărul 22, şi Venus Williams, locul 12 WTA şi cap de serie numărul 10.

×