x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Simona Halep are un nou antrenor. Zi importantă pentru jucătoarea de tenis

Simona Halep are un nou antrenor. Zi importantă pentru jucătoarea de tenis

27 Sep 2021   •   16:33
Simona Halep are un nou antrenor. Zi importantă pentru jucătoarea de tenis
Sursa foto: Hepta

Jucătoarea română de tenis Simona Halep a împlinit, astăzi, vârsta de 30 de ani. Noaptea, sportiva a primit în camera în care dormea un buchet de flori de la soțul său, Toni Iuruc. Ea a anunţat că, pe lângă Daniel Dobre, l-a cooptat în staff-ul tehnic şi pe Adrian Marcu, cu care a mai lucrat în 2013.

Toni Iuruc a suprins-o pe Simona chiar la miezul nopţii, prin mai multe buchete cu flori de aşezate în camera sportivei. Simona a fotografiat cadourile primite de la partenerul ei şi le-a postat pe reţelele de socializare, pentru a sărbători alături de fanii pe care îi are pe Instagram.

Simona Halep şi Toni Iuruc s-au căsătorit recent. Cei doi au avut cununia civilă săptămâna trecută.

În plan sportiv, Simona Halep (30 de ani, locul 15 WTA) va colabora cu antrenorii Adrian Marcu (59 de ani) şi Daniel Dobre după despărţirea de antrenorul australian Darren Cahill.

În urmă cu cinci zile, Simona Halep a anunţat că s-a despărţit din nou de antrenorul australian Darren Cahill. Între timp, Simona a comunicat numele antrenorului cu care va colabora în continuare. Este vorba despre Adrian Marcu, cu care a lucrat în 2013, când a ajuns la Turneul Campioanelor B, de la Sofia. În echipa Simonei se află, ca personaj de bază, Daniel Dobre.

Mediafax

×
Subiecte în articol: simona halep adrian marcu