x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Simona Halep sub COD ROȘU LA MELBOURNE! Partida cu Bouchard poate fi amânată din cauza caniculei

Simona Halep sub COD ROȘU LA MELBOURNE! Partida cu Bouchard poate fi amânată din cauza caniculei

de Dan Constantin    |    17 Ian 2018   •   16:24
Simona Halep sub COD ROȘU LA MELBOURNE! Partida cu Bouchard poate fi amânată din cauza caniculei
Sursa foto: FB Simona Halep

Un val de căldură excesivă poate perturba programul turneului  Grand Slem de la Melbourne. Autoritățile statului Victoria avertizează că joi și vineri temperaturile pot urca până la 45 de grade Celtius, în zona Melbourne prognozele anunțând ,,doar” 39 de grade C.

Meciurile de tenis pot fi suspendate dacă temperatura ambiantă ajunge la 40 grade C, precizează publicația The Age din Melbourne. Directorul de competiție nu exclude această variantă. Temperatura în spațiul de joc  este mai mare decât temperatura ambiantă dar pe arenele Rod Laver și Margaret Court, pentru protecție pot fi închise acoperișurile mobile.

Jucătorii știu la ce să se aștepte la Melbourne, unde temperaturile variază de la 18 la 38 de grade frecvent, notează sursa citată. De aceea ei vin din vreme să se aclimatizeze cu temperaturile și condițiile climatice locale.Meteorologii anunță că joi noapte temperaturile nu vor scădea noaptea sub 25 de grade.

Simona Halep este programată joi pentru partida din turul 2 al competiției. Deja o accidentare la gleznă în partida câștigată de Simona în meciul de debut a stârnit îngrijorare. Căldura excesivă adaugă un nou element care poate influența prestația Simonei în meciul cu Bouchard.

×