x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Simona Halep: Turneul de la Stuttgart a fost foarte bun. M-a ajutat să văd cum mă descurc pe zgură

Simona Halep: Turneul de la Stuttgart a fost foarte bun. M-a ajutat să văd cum mă descurc pe zgură

25 Apr 2015   •   21:18
Simona Halep: Turneul de la Stuttgart a fost foarte bun. M-a ajutat să văd cum mă descurc pe zgură
Sursa foto: Intact Images

Jucătoarea Simona Halep, cap de serie numărul 2 şi locul 3 WTA, a fost învinsă, sâmbătă, cu scorul de 7-5, 5-7, 6-2, de sportiva daneză Caroline Wozniacki, locul 5 WTA şi cap de serie numărul 4, în semifinalele turneului de categorie Premier de la Stuttgart. Românca a facut mai multe declaratii despre partida incheiată.


"Nu am de ce să fiu dezamăgită. Am jucat bine astăzi, dar Wozniacki a fost uimitoare. Sînt fericită de cum am evoluat în acest meci.
Spre finalul partidei am simţit oboseală, dar cei din staff vor avea grijă să mă recuperez. 

Turneul a fost foarte bun. M-a ajutat să văd cum mă descurc pe zgură. Cred că am şanse mari la următoarele turnee", a declarat Simona Halep.


Jucătoarea Simona Halep, cap de serie numărul 2 şi locul 3 WTA, a fost învinsă, sâmbătă, cu scorul de 7-5, 5-7, 6-2, de sportiva daneză Caroline Wozniacki, locul 5 WTA şi cap de serie numărul 4, în semifinalele turneului de categorie Premier de la Stuttgart.

Wozniacki s-a impus după o partidă care a durat aproape trei ore şi ea va disputa a doua finală la Stuttgart, din 2011.

Prezenţa în semifinale este recompensată la Stuttgart cu un cec în valoare de 28.601 de euro şi cu 185 de puncte WTA.

Cu 26 de victorii şi patru înfrângeri în 2015, Simona Halep va fi, începând de luni, numărul 2 mondial, după ce rusoiaca Maria Şarapova a fost eliminată în turul 2, la Stuttgart.
 

×
Subiecte în articol: simona halep