x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Simona Halep, victorie cu emoții la Madrid. A condus cu 6-0 5-1 și a pierdut 4 game-uri la rând

Simona Halep, victorie cu emoții la Madrid. A condus cu 6-0 5-1 și a pierdut 4 game-uri la rând

30 Apr 2021   •   16:44
Simona Halep, victorie cu emoții la Madrid. A condus cu 6-0 5-1 și a pierdut 4 game-uri la rând
Sursa foto: Hepta

Simona Halep (29 de ani, 3 WTA) a învins-o pe spanioloaica Sara Sorribes Tormó (24 de ani 46 WTA) cu scorul de 6-0 7-5 și s-a calificat în turul al doilea la Madrid Open. Meciul a durat o oră și 24 de minute.

Primul set nu a avut istoric. Simona a câștigat cu 6-0. Setul doi a început tot cu un break pentru Halep, dar imediat Sorribes Tormo a câștigat primul game din meci și a făcut 1-1. Din acel moment, Simona a făcut 5-1, scor la care Sorribes Tormo a avut o tresărire de orgoliu și a câștigat patru game-uri la rând, profitând de greșelile făcute de Halep. Ulterior, la 5-5, Simona a câștigat următoarele două game-uri și meciul.

A fost un meci bun. Nu am fost foarte concentrată în setul secund. Ea a revenit, a jucat mai bine. Este extraordinar să fiu aici, să găsesc spectatori în tribune. Iubesc Madridul. Obiectivul nu este unul foarte clar. Nu am un obiectiv cert. Mă concentrez pe fiecare partidă”, a spus Simona Halep la finalul meciului.

Simona Halep va juca în turul doi contra chinezoaicei Saisai Zheng (27 de ani, 57 WTA), care a trecut în trei seturi de poloneza Magda Linette (29 de ani, 48 WTA), scor 6-2, 3-6, 6-1.

Celelalte românce prezente pe tablul principal la Madrid, Ana Bogdan, Irina Begu şi Sorana Cîrstea, au fost eliminate în turul inaugural al competiţiei.
 

×
Subiecte în articol: simona halep