x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Stuttgart 2015: Ce spune SImona Halep despre adversara din semifinale VIDEO

Stuttgart 2015: Ce spune SImona Halep despre adversara din semifinale VIDEO

24 Apr 2015   •   21:06
Stuttgart 2015: Ce spune SImona Halep despre adversara din semifinale VIDEO

Jucătoarea română de tenis Simona Halep s-a calificat în semifinalele turneului WTA de la Stuttgart, dotat cu premii totale de 731.000 de dolari, vineri, după ce a învins-o pe italianca Sara Errani în două seturi, cu 6-4, 6-4. Romanca va juca împotriva Carolinei Wozniacki. Meciul se va disputa sambata incepand de la ora 14.30.

Simona s-a referit și la partida din semifinala cu Caroline Wozniacki, programată sâmbătă: ''E greu să joci împotriva ei, pentru că are un stil spaniol și e greu pe zgură, dar am jucat de câteva ori împotriva ei, știu cum joacă, sunt gata de meci și voi încerca să câștig. Se mișcă foarte bine, aleargă mult, lovește foarte lung, iar eu trebuie să fiu agresivă, să îmi fac jocul meu, să iau mingea repede și să închei punctele. Mă aștept la un meci greu, dar sunt gata să joc cu ea''.

Caroline Wozniacki, fost lider mondial, a dispus, vineri, de Carla Suarez Navarro (Spania), cu 6-0, 6-3, în sferturile de finală.

Românca o conduce pe Wozniacki cu 2-1 la meciurile directe, după victoriile reușite în semifinale la New Haven în 2013, cu 6-2, 7-5, și anul acesta în semifinale la Dubai, cu 2-6, 6-1, 6-1. Daneza a câștigat în 2012, în optimi la Dubai, cu 6-2, 6-3. 


×
Subiecte în articol: Simona Halep caroline wozniacki