x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Tenis: Raluca Olaru și Dalila Jakupovic s-au calificat în sferturile probei de dublu de la Shenzen

Tenis: Raluca Olaru și Dalila Jakupovic s-au calificat în sferturile probei de dublu de la Shenzen

07 Ian 2020   •   13:20
Tenis: Raluca Olaru și Dalila Jakupovic s-au calificat în sferturile probei de dublu de la Shenzen
Sursa foto: antena3

Perechea formată din jucătoarea română de tenis Raluca Olaru şi slovena Dalila Jakupovic s-a calificat în sferturile de finală ale probei de dublu din cadrul turneului WTA de la Shenzhen (China), dotat cu premii totale de 775.000 de dolari, după ce a dispus cu 3-6, 7-6 (3), 11-9 de cuplul româno-ceh Irina Begu/Kristyna Pliskova.

Olaru şi partenera sa au obţinut victoria într-o oră şi 47 de minute, după ce au fost conduse cu 7-5 în super tiebreak. Olaru şi Jakupovic au egalat la 8-8, au ratat o minge de meci la 9-8, iar apoi s-au impus cu 11-9.

Învingătoarele şi-au asigurat un cec de 4.100 dolari şi 60 de puncte WTA la dublu, urmând să joace în sferturi contra chinezoaicelor Ying-Ying Duan/Saisai Zheng, favoritele numărul trei.

Begu şi Pliskova vor primi un cec de 2.470 dolari şi un punct WTA.

Luni s-a calificat în sferturile de finală şi cuplul româno-japonez Monica Niculescu/Misaki Doi, care va întâlni principalele favorite, Elise Mertens (Belgia)/Arina Sabalenka (Belarus).

Monica Niculescu are două titluri cucerite la Shenzhen în proba de dublu, în 2014 alături de Klara Koukalova (Cehia) şi în 2016 alături de americanca Vania King. În 2018, titlul a revenit româncelor Simona Halep/Irina Begu.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: tenis