x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Tivadar, Paraschiv şi Chintoan, premiate de club

Tivadar, Paraschiv şi Chintoan, premiate de club

21 Dec 2010   •   13:12
Tivadar, Paraschiv şi Chintoan, premiate de club
Sursa foto: /Reuters
143479-2010-12-16t174300z-899545888-gm1e6ch04sw01-rtrmadp-3-handball.jpgHandbalistele lui U Jolidon Cluj, Mihaela Tivadar, Magda Paraschiv si Florina Chintoan, componente ale naţionalei de handbal, şi-au prezentat în această dimineaţă, într-o conferinţă de presă, medaliile de bronz obţinute la CE. Cu această ocazie, conducerea clubului CS Universitatea a anunţat că le va premia pe handbaliste cu 28 de milioane de lei vechi, jumătate din suma pe care o acordă ANST, potrivit legii, sportivilor ce ocupă locul trei la Campionatele Europene.

"Pentru mine este o medalie ca de aur, am muncit mult pentru ea, era ultima noastră şansă, după înfrangerea cu Suedia, din semifinale. A fost şi o lecţie de viaţă, pentru că am revenit atunci când puţină lume mai credea în noi. Nici noi nu eram prea convinse că vom reuşi. Mă consider împlinită şi fericită şi cred că această medalie este apogeul carierei mele. Am câştigat şi argintul la Mondialele de acum cinci ani, dar acum sunt mai matură în joc, am 28 de ani şi am putut ajuta altfel echipa naţională", a declarat în cadrul conferinţei de presă Mihaela Tivadar, una dintre cele mai bune aparătoare ale naţionalei la CE.

"Aceasta medalie înseamnă cel mai mult pentru cariera mea. Am avut un an excelent, cu medalie de argint la Mondialele Universitare, argint în Campionatul Naţional şi aur la Cupa Mondială plus această medalie de bronz", a spus şi Magda Paraschiv.

×