x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Tragedie în baschetul american: A murit după ce a marcat coşul victoriei!

Tragedie în baschetul american: A murit după ce a marcat coşul victoriei!

05 Mar 2011   •   12:53
Tragedie în baschetul american: A murit după ce a marcat coşul victoriei!

Baschetbalistul american Wes Leonard, de la Colegiul Fennville (Michigan), a murit, joi seară, după ce a înscris coşul decisiv în victoria, 57-55, împotriva formaţiei Bridgman, informează presa de peste Ocean.

Jucătorul în vârstă de numai 16 ani a fost declarat decedat la spital, în ciuda eforturilor medicilor de a-l resuscita. Autopsia a relevat faptul că Leonard a murit în urma unui atac de cord.

Wes Leonard a marcat coşul victoriei echipei sale, dar în timp ce se bucura alături de coechipierii săi s-a prăbuşit inconştient pe podeaua sălii şi, după ce a primit primul ajutor chiar pe podeaua sălii, a fost transportat de urgenţă la spital.

Wes Leonard a fost cel mai bun jucător al echipei sale şi atinsese deja limita de 1.000 de puncte marcate pentru Fennville în acest sezon.

Comunitatea jucătorilor de baschet din SUA este impresionată de decesul lui Wes Leonard. Purtător al tricoului cu numărul 35, acesta era vedeta echipei sale, iar reprezentanţii şcolii au declarat că avea rezultate foarte bune şi la învăţătură, fiind un candidat sigur la admiterea în învăţământul superior american.



×