x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Darren Cahill va fi din nou antrenorul Simonei Halep

Darren Cahill va fi din nou antrenorul Simonei Halep

12 Sep 2019   •   14:42
Darren Cahill va fi din nou antrenorul Simonei Halep
Sursa foto: Instagram Simona Halep

Darren Cahill va fi din nou antrenorul Simonei Halep începând din sezonul viitor. Anunțul a fost făcut de Halep pe contul oficial de Facebook.

”Am informaţii interesante să vă împărtăşesc. Sunt foarte fericită să vă anunţ că Darren Cahill se va întoarce în sezonul viitorul în echipa mea. Chiar dacă a fost departe în acest an, a fost lângă noi în fiecare moment important. Bine ai revenit, Darren”, este mesajul postat de Simona Halep pe contul oficial de Facebook.

”D”, ultima oară te-am ”omorât” , și am de gând să te ”omor” din nou. Bine ai revenit! Abia aștept să terminăm ce am început. Ne vedem curând!", a completat actualul număr 6 mondial. 

Filmarea a fost însoţită şi de un scurt text: „Chiar dacă anul acesta ai lipsit, tu ai fost cu noi tot timpul. Sunt nerăbdătoare să mi te alături în următorul sezon“.
 

Darren Cahill a renunțat la colaborarea cu fostul lider al clasamentului WTA la finalul anului 2018, motivându-și decizia prin faptul că vrea să petreacă mai mult timp alături de familie. Locul acestuia a fost luat de Daniel Dobre, timp în care Halep a câștigat turneul de la Wimbledon. 

×
Subiecte în articol: darren cahill Simona Halep