x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi UPDATE Ce spune Simona Halep despre eliminarea în optimi la Roland Garros

UPDATE Ce spune Simona Halep despre eliminarea în optimi la Roland Garros

04 Oct 2020   •   17:12
UPDATE Ce spune Simona Halep despre eliminarea în optimi la Roland Garros
Sursa foto: Hepta

Tenismena română, Simona Halep, principala favorită de la Roland Garros, recunoaște meritele adversarei sale, poloneza Iga Swiatek, cea care a eliminat-o din optimi. 

''Ei îi revin toate meritele. A jucat de o manieră incredibilă azi, a fost pe tot terenul şi a lovit toate mingile de o manieră foarte puternică. S-a făcut puţin frig şi când este frig nu-mi simt prea bine picioarele la schimburile de mingi. Nu am putut să-mi ating cel mai bun nivel, dar ea a jucat foarte bine. A fost meciul ei.

Aş fi putut face lucrurile diferit, cum ar fi să joc schimburi de mingi mai lungi, să o împing în spatele terenului, dar asta era tot ce aveam şi nu puteam face mai mult. Ea a dominat cu adevărat meciul, a fost agresivă. A fost un an fantastic, în ciuda tuturor momentelor dificile pe care le-am avut. Aşa că nu voi renunţa la tot pentru o înfrângere. Bineînţeles, nu este uşor de încasat, dar sunt obişnuită să trec prin momentele dificile din cariera mea. Voi lua o ciocolată şi mâine lucrurile vor merge mai bine'', a spus Halep.

ȘTIRE INIȚIALĂ Simona Halep (2 WTA) a fost învinsă de poloneza Iga Swiatek (53 WTA) cu scorul 6-1 6-2. Românca nu a reușit să găsească vreo soluție în fața loviturilor puternice ale lui Swiatek.

Meciul a durat o oră și 8 minute.

×
Subiecte în articol: simona halep