x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Valentin Preda a ratat startul la înot din cauza unei şedinţe de... masaj!

Valentin Preda a ratat startul la înot din cauza unei şedinţe de... masaj!

14 Aug 2008   •   00:00
Valentin Preda a ratat startul la înot din cauza unei şedinţe de... masaj!

12:05 • Înotătorul Valentin Preda a mers degeaba la Beijing! El nu a luat startul în serii, deoarece nu a ştiut ora de desfăşurare a concursului.

Înotătorul Valentin Preda a mers degeaba la Beijing! El nu a luat startul în serii, deoarece nu a ştiut ora de desfăşurare a concursului.

ANCHETĂ. Sportivul a ratat startul la proba de 200 de metri bras, de marţi, din cauza unui motiv cît se poate de straniu: nu a ştiut ora de desfăşurare a probei! El ar fi trebuit să concureze pe culoarul şapte în a doua serie a calificărilor, dar în tot acest timp se afla pe masa de masaj. "Unul dintre antrenorii mei nu m-a anunţat! Ştiam că trebuie să ajung cu o oră mai tîrziu! Eu eram la masaj! Sînt foarte dezamăgit fiindcă m-am pregătit foarte mult pentru această Olimpiadă!", a spus Preda. Secretarul general al Comitetului Olimpic şi Sportiv Român, Ioan Dobrescu, a declarat aseară: "E treaba celor de la nataţie să explice şi să răspundă pentru cele petrecute! Problema se va tranşa la Bucureşti pentru că nu vrem să stricăm atmosfera aici". În schimb, Alexandru Epuran, şeful misiunii României, a înştiinţat-o oficial pe Doina Sava: "Vă rog să redaţi în scris ceea ce s-a întîmplat", i-a transmis acesta antrenoarei care coordonează lotul de înot de la Beijing. Preşedintele Agenţiei Naţionale pentru Sport, Octavian Belu, a aflat din presă de incidentul de la înot. "Nu ştiu nimic, e prima dată cînd aud de aşa ceva! Este atribuţia federaţiei şi a COSR! Federaţia are o Comisie de Disciplină şi va analiza tot ce s-a petrecut!", a spus Belu. (V.A)

×
Subiecte în articol: jo 2008