x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Vatra Dornei

Vatra Dornei

de Sorin Anghel    |    29 Dec 2009   •   00:00
Vatra Dornei
Sursa foto: Karina Knapeck/JURNALUL NAŢIONAL

Pentru iubitorii sporturilor de iarnă din Moldova, Vatra Dornei reprezintă una dintre puţinele alternative pentru petrecerea week-end-urilor şi a vacanţelor. Din cauza altitudinii nu foarte ridicate, sezonul de schi nu este unul exagerat de lung. Dar temperaturile extrem de scăzute din lunile de iarnă fac ca zăpada, fie ea şi puţină, să ţină cât se poate de mult.



Vatra Dornei este o staţiune aparte! Şi asta datorită nenumăratelor alternative de distracţie. Dacă ziua o petreci pe pârtie, seara poţi petrece prin cluburile al căror program se prelungeşte până dimineaţa. Practic, viaţa de noapte "bate" sporturile de iarnă.

Cei care vor să se relaxeze şi altfel o pot face în cel mai elegant mod cu putinţă. Complexul turistic Bradul - Călimani, aflat în imediata apropiere a pârtiilor Parc, se laudă cu cea mai modernă bază de tratament din România. După o cină cu specific bucovinean, o partidă de înot la piscină sau câteva minute la saună reprezintă o plăcere. Anul viitor, administraţia locală promite că va inaugura pârtia Veveriţa, care va fi deservită de un teleschi modern. Accesând www.jurnalul.ro aveţi ocazia să urmăriţi imagini live de la Vatra Dornei.

5445-109469-04_35_schi200932.jpg

×
Subiecte în articol: staţiuni