x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Vestergaard: "Favoritele la titlu sunt Norvegia, Rusia şi România!"

Vestergaard: "Favoritele la titlu sunt Norvegia, Rusia şi România!"

08 Dec 2010   •   09:31
Vestergaard: "Favoritele la titlu sunt Norvegia, Rusia şi România!"

141554-jakobvestergaard2.jpgJakob Vestergaard, antrenorul deţinătoarei Ligii Campionilor la handbal feminin Viborg HK, la care evoluează Cristina Vărzaru şi Carmen Amariei, a declarat marţi, a finalul primei zile a Campionatului European din Danemarca şi Norvegia, că titlul continental va fi câştigat de Norvegia, Rusia sau România.

"Dacă le avea pe Postnova şi Suslina în lot, Rusia ar fi fost favorită clară, dar cum nu le are, trebuie să luăm în considerare pe vecina noastră, Norvegia. Sunt sigur că performanţele portarilor vor decide cine câştigă sau pierde. Desigur, o cunoaştem cu toţii foarte bine pe Katrine Lunde, a jucat la echipa noastră, este cel mai bun portar de aici. Cred că echipa câştigătoare a Campionatului European va fi una dintre Norvegia, Rusia şi România, iar pentru celelalte locuri lupta va fi deschisă", a declarat Vestergaard, citat de site-ul oficial al Euro 2010.

Tehnicianul danez se află la CE 2010 într-o postură inedită, nu doar cea de antrenor de handbal, ci şi de comentator pentru postul naţional de radio din Danemarca.

Echipa României a debutat cu dreptul la CE 2010, învingând în Grupa A echipa Spaniei cu 30-26. În cealaltă întâlnire, Danemarca a întrecut Serbia cu 25-20.

×