x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Victor Hănescu: “Simt că mi s-a făcut o nedreptate dar susțin ca și până acum că vreau să fiu la Cupa Davis ca să îmi reprezint țara”

Victor Hănescu: “Simt că mi s-a făcut o nedreptate dar susțin ca și până acum că vreau să fiu la Cupa Davis ca să îmi reprezint țara”

23 Ian 2013   •   20:11
Victor Hănescu: “Simt că mi s-a făcut o nedreptate dar susțin ca și până acum că vreau să fiu la Cupa Davis ca să îmi reprezint țara”

Victor Hănescu, cel mai bun jucător român al momentului, s-a întors în țară de la Australian Open, turneul de Mare Șlem ce s-a desfășurat în Melbourne, Australia.

Hănescu a venit special în țară pentru a se antrena pentru Cupa Davis, ce se va desfășura la Cluj, în perioada 1-3 februarie.
“Am spus de la bun început că îmi doresc din tot sufletul să particip în echipa României la Cupa Davis, de aceea am fost mai mult decât surprins să aflu din presă ca nu fac parte din lotul anuntat ieri de către domnul Ciprian Porumb. Astăzi am fost la antrenament, tot acolo sunt de găsit și mâine. Continui pregatirea pentru meciul de Cupa Davis cu Danemarca, sunt apt de joc și într-o formă bună. Simt că mi s-a făcut o nedreptate prin declarațiile domnului Porumb, dar merg înainte, nu este prima provocare a carierei mele, iar echipa se poate schimba și cu o zi înaintea tragerii la sorți. Susțin, ca și până acum, că vreau să fiu acolo ca să îmi reprezint țara”, a declarat Victor Hănescu.

×