x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Victoria Azarenka a câștigat turneul WTA de la Indian Wells

Victoria Azarenka a câștigat turneul WTA de la Indian Wells

21 Mar 2016   •   07:27
Victoria Azarenka a câștigat turneul WTA de la Indian Wells
Sursa foto: wikimedia commons

Jucătoarea belarusă de tenis Victoria Azarenka a câștigat turneul WTA Premier de la Indian Wells (California), dotat cu premii totale de 6.134.605 dolari, duminică, după ce a învins-o în finală pe americanca Serena Williams, liderul mondial, cu 6-4, 6-4.

Azarenka, numărul 15 WTA, a cucerit al 19-ea său titlu din carieră și al doilea la Indian Wells, după cel din 2012. Trofeul de anul trecut a fost câștigat de românca Simona Halep, învinsă anul acesta în sferturi de Serena Williams.

Victoria Azarenka, fost numărul unu mondial, care s-a confruntat în 2013 și 2014 cu accidentări serioase, nu o mai învinsese pe Williams din 2013.

Serena este în căutarea unui titlu de opt luni, ea pierzând în semifinale la US Open, în septembrie, în fața italiencei Roberta Vinci, și anul acesta în finala de la Australian Open, în fața germancei Angelique Kerber.

Azarenka a început cu un break și s-a impus în primul set cu 6-4, după 45 de minute. În setul al doilea, belarusa a condus cu 5-1, Williams a revenit până la 5-4, când Vika Azarenka a închis meciul, după o oră și 24 de minute.

 

Agerpres

×
Subiecte în articol: Victoria Azarenka