x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi VIDEO FABULOS de la întâlnirea Halep - Flipkens. PUNCTUL ZILEI la Cincinatti, reuşit de jucătoarea noastră!

VIDEO FABULOS de la întâlnirea Halep - Flipkens. PUNCTUL ZILEI la Cincinatti, reuşit de jucătoarea noastră!

14 Aug 2014   •   08:15
VIDEO FABULOS de la întâlnirea Halep - Flipkens. PUNCTUL ZILEI la Cincinatti, reuşit de jucătoarea noastră!

Simona Halep, numărul 2 mondial, a debutat cu dreptul la turneul WTA de la Cincinnati (SUA), dotat cu premii totale de 2.567.000 dolari, învingând-o în două seturi, 6-4, 6-2, pe belgianca Kirsten Flipkens, într-o partidă din turul II disputată marţi.

Site-ul WTA a ales punctul zilei în tenisul feminin o reuşită extraordinară a Simonei Halep.

Puţini jucători reuşesc tranziţia rapidă de pe linia de fund înspre fileu, cheia jocului agresiv modern. Foarte puţini au curajul să îndrăznească să atace, mai ales că suprafeţele devin mai lente, iar atleţii mai puţin dispuşi să rişte, scrie GSP.ro.

Simona Halep a demonstrat în primul set, la 2-0 pentru ea, că are toate armele necesare pentru a dezmembra jocul adversarelor.



Simona Halep o va întâlni pe Lucie Safarova (Cehia/N. 16), în optimile de finală ale turneului WTA de la Cincinnati, după ce aceasta a trecut în două seturi, cu 6-4, 6-2, de kazaha Zarina Dias.

Halep (22 ani, numărul doi mondial) o conduce pe Safarova (27 ani, 17 WTA) cu scorul de 2-1 la meciurile directe, cele două succese venind în 2013, în semifinalele turneului de la Nurnberg (zgură), cu 6-3, 0-6, 6-2, şi anul acesta, în turul III la Indian Wells (hard), cu 6-2 4-6 6-4. Safarova a obţinut singura victorie în faţa Simonei, în 2011, în turul secund la Toronto, cu 6-2, 6-4.

Meciul dintre Halep şi Safarova este programat, joi, de la ora 18:00 (ora României).

×