x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Wimbledon 2016. Reactia Simonei Halep dupa calificarea in sferturile de finala

Wimbledon 2016. Reactia Simonei Halep dupa calificarea in sferturile de finala

04 Iul 2016   •   18:45
Wimbledon 2016. Reactia Simonei Halep dupa calificarea in sferturile de finala

Simona Halep susţine că nu a observat problemele de sănătate cu care s-a confruntat adversara sa din optimile de finală de la WimbledonMadison Keys, pe care  a învins-o în trei seturi, 6-7 (5), 6-4, 6-3.

"A fost un meci foarte dur, dar mă aşteptam la o asemenea partidă, pentru că o ştiu foarte bine pe Keys. E o jucătoare foarte solidă, cu un serviciu greu de returnat. Nu ştiu ce i s-a întâmplat în timpul meciului, pentru că am fost concentrată la ceea ce trebuie să fac eu pentru a câştiga. Nu am observat că e accidentată. Am avut o şansă să închid primul set şi am ratat-o, apoi m-am concentrat numai şi numai la ceea ce aveam de făcut. Am încercat să fiu cât mai agresivă şi am reuşit să înving. Cred că sunt foarte aproape de cel mai înalt nivel. Mă simt bine, pregătită şi cu multă încredere", a declarat Halep la finalul meciului, conform Digi Sport.

Simona Halep (5 WTA) se va duela în sferturile de finală cu Angelique Kerber, locul 4 WTA, care a trecut de Misaki Doi, locul 49 WTA, scor 6-3, 6-1.

×
Subiecte în articol: simona halep