x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Stadionul de la Severin a primit licenţa, Pandurii s-ar putea muta pe "Ion Oblemenco"

Stadionul de la Severin a primit licenţa, Pandurii s-ar putea muta pe "Ion Oblemenco"

17 Feb 2010   •   00:00

Directorul Departamentului de Licenţiere din cadrul FRF, Viorel Duru, a anunţat miercuri că Universitatea Craiova va putea disputa partidele de pe teren propriu pe stadionul "Municipal" din Drobeta Turnu Severin. "Nu există nici un motiv serios pentru a nu omologa stadionul pentru Liga I. Mai trebuie montaţi doar turnicheţii, dar nu sunt în România cinci stadioane peste cel din Severin. Criteriile pentru partidele oficiale internaţionale însă sunt mult mai riguroase", a declarat Duru după ce a inspectat arena.
Tot miercuri, primarul Municipiului Craiova, Antonie Solomon, a declarat, într-o conferinţă de presă, că Pandurii s-ar putea muta din vară pe stadionul Ion Oblemenco. "Nu mă mai interesează subiectul Universitatea Craiova atâta vreme cât clubul privat nu-şi achită obligaţiile fiscale către bugetul local şi echipa va pleca la Severin. O altă echipă din Liga I vrea să plece şi să se mute în Craiova, pentru o perioadă. Este vorba despre Pandurii, probabil că din vară vor veni cu o cerere să joace pe Stadionul Ion Oblemenco", a spus Solomon.
Primăria a înştiinţat clubul Universitatea Craiova că nu mai poate folosi baza sportivă şi stadionul Ion Oblemenco după 31 ianuarie, data când a expirat contractul de închiriere. În consecinţă, Adrian Mititelu, patronul grupării oltene, a semnat un contract conform căruia echipa va juca meciurile din returul Ligii I pe stadionul din Turnu Severin, inaugurat la finalul anului trecut.

×
Subiecte în articol: redactie