x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Staicu ii iarta pe suporteri

Staicu ii iarta pe suporteri

08 Apr 2004   •   00:00

Conflictul iscat dupa ce a picat aducerea lui Lacatus pe banca tehnica a Craiovei, intre conducerea clubului Universitatea Craiova si suporterii grupati sub titulatura „Peluza Sud" ramane deschis.

CREDINCIOS. Oficialii craioveni au anuntat, prin vocea patronului Dinel Staicu, ca ei s-au impacat cu galeria. „Suntem in saptamana patimilor si eu sunt foarte credincios. I-am iertat pentru tot ceea ce mi-au facut cand am vrut sa-l aduc la echipa pe Lacatus. Cedez in fata lor pentru ca asa consider ca este mai bine. Echipa are nevoie de suporteri si suporterii de echipa", a declarat boss-ul oltean.

RAZBOI. Insa liderii galeriei oltene spun ca nu se pune problema impacarii cu conducatorii Universitatii. „Nu se pune problema unei impacari cu Staicu si Badea, «Peluza Sud» ne apartine de drept si nu ne-a facut nici un favor ca ne-a redat locul in peluza. La toate meciurile de acasa ne vom cumpara bilet, neavand nevoie de gratuitati. In ceea ce priveste echipa suntem suparati, dar il vom sustine neconditionat pe antrenorul Mircea Rednic", a afirmat Irinel Coanda, unul dintre liderii galeriei.
Mario Morcov, Vicentiu Neagoe


Campanie electorala la club

In cladirea in care galeria olteana isi avea sediul, chiar in club, Dinel Staicu si-a facut birou de campanie electorala. Patronul oltean va candida la functia de primar al Craiovei din partea partidului condus de Petre Roman, Forta Democratica. Cu aceasta ocazie, Dinel si-a inceput campania de promovare afisand deasupra sediului un imens banner pe care se poate citi „Dinel Staicu = Primar".

×
Subiecte în articol: sport