x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Steaua a învins pe Oţelul şi este lider în Liga I

Steaua a învins pe Oţelul şi este lider în Liga I

12 Mar 2010   •   00:00

Fără să impresioneze, roş-albaştrii au obţinut vineri seara prima victorie din retur, 1-0 cu Oţelul, şi au trecut pe primul loc în clasamentul Ligii I. Singurul gol al partidei a fost marcat, în minutul 10, de Bogdan Stancu, folosit titular după ce la mijlocul săptămânii nu s-a prezentat la reprezentativa U-23 din cauza unei accidentări.

Oţelul a dominat copios în partea secundă, iar steliştii au terminat partida apărându-se supranumeric. La ultima fază a meciului, în urma unui corner, portarul gălăţenilor, Grahovac, a fost aproape de egalare, dar balonul trimis de el cu capul a trecut puţin pe lângă buturile lui Zapata.

La acesată partidă, la Steaua a debutat Parpas, fundaşul transferat de la AEL Limassol fiind titular în centrul defensivei, alături de Jelev. Bulgarul a încasat al patrulea cartonaş galben din acest sezon şi este suspendat pentru meciul din etapa viitoare, cu Dinamo. La derby-ul din "Groapă" va lipsi aproape sigur şi Artiom Karamian, înlocuit după ce s-a accidentat la un duel cu Antal.

×
Subiecte în articol: redactie