x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Steaua - Au demarat actiunea Sevilla

Steaua - Au demarat actiunea Sevilla

23 Ian 2007   •   00:00
Steaua  -  Au demarat actiunea Sevilla

Conducatorii campioanei en-titre au scos ieri in vanzare biletele pentru meciul tur din "16-imile" Cupei UEFA, programat la 15 februarie, in Ghencea. Casele au fost deschise cu o in-tarziere de 45 de minute, iar primele au fost cele unde se vindeau tichete la Tribunele 0 si I.

INTERES. Spre deosebire de anul trecut, suporterii Stelei nu s-au mai inghesuit din prima zi sa-si cumpere bilete, insa oficialii clubului sustin ca afluenta fanilor este asteptata pentru zilele urmatoare. La ora 12:00, cand fusese anuntata inceperea vanzarii, in fata ghiseelor de la stadion se aflau circa 60 de persoane. Ca de obicei, bisnitarii si-au ocupat locurile privilegiate in zona, iar tentativele lor n-au fost ingreunate din cauza pasivitatii fortelor de ordine.

Comercializarea biletelor a decurs destul de repede, in circa o ora fanii parasind casele cu mult doritele bilete. Preturile sunt urmatoarele: 30 de RON la peluze, 50 RON la Tribuna a II-a, 100 RON la tribuna I, 200 RON la tribuna 0 si 300 RON la fotolii. In perioada 22 ianuarie - 31 ianuarie, numai abonatii vor putea achizitiona bilete de la casele stadionului.

ABONATI. Fiecare dintre cei aproximativ 8.000 de abonati are dreptul sa-si cumpere un bilet in acelasi sector de tribuna in care are abonamentul, iar in limita stocului disponibil mai poate achizitiona inca un bilet, in orice zona a stadionului, de la alte case de bilete. Incepand cu 1 februarie, rezervarea abonatilor inceteaza si vor fi scoase la vanzare bilete si pentru ceilalti suporteri.
Camus refuza

Intervievat de site-ul francez "football 365", mijlocasul echipei belgiene Charleroi, Fabien Camus, curtat in continuare de Steaua, a declarat ca nu intentioneaza sa i se alature in Ghencea fostului sau coechipier Cyril Thereau. "Romania insemna multi, multi bani, e dificil de refuzat, dar nu ma atragea acest campionat. Sunt tanar si prefer sa raman aici. Am contacte cu alte cluburi, mi-am asumat riscul de a ramane aici pentru a progresa si confirma. Vom vedea ce se va intampla, insa pentru moment s-a dovedit ca am dreptate. Nu ma voi alatura fostului meu coechipier Thereau. Inca nu am cunoscut adevarata munca. Stiu ca din punct de vedere sportiv se poate mai mult decat campionatul romanesc", a spus Camus. El a mentionat ca are oferte de la AS Monaco, Bayer Leverkusen si Tottenham Hotspur.

×
Subiecte în articol: sport