x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport STEAUA - BESIKTAS / Cu mijlocul ciuntit

STEAUA - BESIKTAS / Cu mijlocul ciuntit

22 Noi 2004   •   00:00

Pe langa Florentin Dumitru, indisponibil, si Dica, suspendat, Walter Zenga nu va putea conta in meciul de joi cu Besiktas nici pe un al treilea jucator din linia de mijloc, inchizatorul Paraschiv.

IONUT PADURARU

DE BAZA. Sorin Paraschiv (in prim-plan) a fost unul dintre cei mai buni jucatori stelisti in victoria cu Standard Liege
Paraschiv a fost unul dintre jucatorii cu o frumoasa ascensiune in acest sezon, iar prestatiile sale foarte bune i-au consolidat postul de titular la Steaua, aducandu-i si convocarea la echipa nationala.

ACCIDENTATI. Mijlocasul s-a accidentat spre finalul primei reprize a partidei cu FC Brasov, dar a ramas pe teren pana la pauza, cand a fost inlocuit. El a suferit o leziune musculara la piciorul drept, care il facea incert pentru a treia partida a ros-albastrilor in grupele Cupei UEFA. Absenta lui in meciul cu Besiktas a devenit sigura dupa un consult facut ieri, la Spitalul Militar, de fostul doctor al Stelei, Ionut Codoreanu. In schimb, Martin Tudor va putea juca impotriva echipei lui Pancu, portarul refacandu-se dupa durerile resimtite la spate tot in timpul partidei cu FC Brasov.

VIN MAINE. In vederea meciului cu Steaua, delegatia echipei turce va sosi maine dimineata la Bucuresti, cu o cursa ce va ateriza, la ora 11:45, pe Aeroportul Otopeni. Fotbalistii si oficialii turci vor fi cazati la "Crowne Plaza", hotelul patronului Rapidului, George Copos. Acolo, ei vor sustine o conferinta de presa, de la ora 14:00, iar seara, de la ora 20:15, vor efectua antrenamentul oficial pe Stadionul Steaua.

REFACUT. Daniel Pancu ar putea reveni la Besiktas chiar in meciul cu Steaua, internationalul roman fiind refacut in urma accidentarii suferite la piciorul drept. "Pancu poate sa se antreneze. Daca nu va mai avea probleme si daca antrenorul Vicente del Bosque va dori, el va putea sa evolueze in meciul cu Steaua", a anuntat medicul clubului din Istanbul, Ayhan Optur. Pancu suferise, pe 7 noiembrie, in timpul meciului cu Konyaspor, o ruptura partiala de ligamente la glezna dreapta, crezandu-se initial ca va fi indisponibil trei saptamani.

×
Subiecte în articol: sport steaua