x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Steaua Bucureşti obţine prima victorie în Liga Balcanică

Steaua Bucureşti obţine prima victorie în Liga Balcanică

28 Ian 2010   •   00:00

Echipa de baschet masculin Steaua Bucureşti a obţinut, miercuri, pe teren propriu, prima victorie din grupa B a Ligii Balcanice. Baschetbaliştii bucureşteni s-au impus în faţa formaţiei bulgare Spartak Plevna, scor 105-102 (49-51).



Steliştii au fost dominaţi pe tot parcursul meciului, notează Mediafax, reuşind să revină în joc doar spre final, când au preluat conducerea printr-o reuşită a americanului Myles, 95-94 (min. 38). Echipa antrenată de Teo Cizmici nu a mai putut fi oprită până la final, victoria revenindu-i cu scorul de 105-102.

Marcatorii echipei steliste au fost Myles 32 puncte, Monty Mack 29, Timus 19, Voinescu 14, Popescu 9, Guţoaia 2, în timp ce pentru Spartak s-au remarcat Preston 33 şi Stankov 23 puncte.
Cu şase eşecuri şi o victorie la activ, Steaua ocupă locul cinci în grupa B, cu 8 puncte.

A doua echipă care a fost angrenată în Liga Balcanică, Gaz Metan Mediaş, şi-a amânat meciul din deplasare, cu bulgarii de la Euroins Cherno More. Ardelenii au aflat chiar miercuri, în ziua meciului, că au fost reprimiţi în BIBL, după ce fuseseră excluşi săptămâna trecută, pentru că nu au respectat pentru a doua oară regulamentul privind numărul de jucători americani folosiţi în acelaşi timp pe teren.

×
Subiecte în articol: sport