x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Steaua: Cer arbitri străini

Steaua: Cer arbitri străini

18 Aug 2009   •   00:00

Considerându-se dezavantajaţi de Sebastian Colţescu în înfrângerea la limită de pe teren propriu cu Unirea Urziceni, "roş-albaştrii" se gândesc din nou la brigăzi de afară.

Steaua a pus tunurile pe Sebastian Colţescu după ce "centralul" craio­vean l-a eliminat pe grecul Kapetanos în partida cu Unirea Urzi­ceni, la o fază în care se pare că atacantul s-a împiedicat involuntar de un adversar, provocându-i acestuia căderea.

"Am avut încredere în Colţescu. El e arbitru bun, dar e labil psihic. Nu se poate să vină MM Stoica, să ceară galben, şi tu să dai galben. Acum îmi dau eu seama cum a luat Unirea campiona­tul. MM Stoica iese de pe bancă şi ţipă, pune presiune. De aceea l-a luat Bucşaru pe MM la Urzi­ceni. M-am prins eu de vrăjeala lor. E o strategie a lor, a lui MM şi Dan Petrescu, pe care o fac demult. Ei au fost favorizaţi mereu, şi cu arbitri străini, când le-a anulat golul lui Dinamo, dar nu e treaba mea. O să vorbesc cu toţi conducătorii să aducem arbitri străini", a declarat după înfrângerea cu 0-1 patronul Gigi Becali.

×
Subiecte în articol: sport