x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport STEAUA – CFR CLUJ 3-1 - Intenţii de o noapte

STEAUA – CFR CLUJ 3-1 - Intenţii de o noapte

de Mihai Igirosanu    |    04 Mar 2008   •   00:00
STEAUA – CFR CLUJ 3-1 - Intenţii de o noapte

Imediat după meci, deranjat de prestaţia brigăzii de arbitri, care a refuzat clujenilor un penalty clar, preşedintele executiv al celor de la CFR, Iuliu Mureşan, a declarat că se gândeşte la demisie.

Imediat după meci, deranjat de prestaţia brigăzii de arbitri, care a refuzat clujenilor un penalty clar, preşedintele executiv al celor de la CFR, Iuliu Mureşan, a declarat că se gândeşte la demisie.

 

 

Oficialul echipei ardelene a atacat în termeni duri brigada condusă de Alexandru Tudor. La rândul său, antrenorul Ioan Andone a vorbit şi ieri, la o zi după meci.

 

 

INTENŢIE. “Îmi voi da demisia, pentru că nu mai rezist cu sănătatea. Am avut două penalty-uri clare. Dacă vom fi arbitraţi aşa în următoarele două meciuri, titlul este în pericol. Sper ca pe viitor să fim arbitraţi corect. Am fost furaţi. Steaua a jucat în 14 şi mă aşteptam că putem fi dezavantajaţi. Am spus că am încredere în Tudor, dar acum spun că nu mai am deloc. A fost un arbitraj cu tentă. Probabil că nu sunt ca preşedinţii de la Bucureşti, lumea este împotriva mea. Nu vreau ca echipa să aibă de suferit, mă voi mai gândi să văd dacă îmi voi schimba decizia. Sănătatea mea are de suferit de pe urma acestor greşeli de arbitraj”, a mai spus Mureşan, care a uitat însă de numeroasele avantaje pe care arbitrii le-au adus echipei sale în tur, dar şi în prima etapă contra Universităţii Craiova la Cluj. “Trebuia să batem, chiar dacă Steaua venea cu şapte Tudor şi cu şapte Nica. Tudor a făcut praf meciul cu ajutorul asistenţilor, dar, pe de altă parte, o echipă mare nu primeşte trei goluri din faze fixe. A fost o lipsă crasă de marcaj”, a spus antrenorul liderului Ligii I pentru Ştirile Sportive ale Antenei 1.

 

 

VISUL E LIGA. Cel mai bun jucător de pe teren, peruanul Stelei, Andres Mendoza, şi-a anunţat intenţiile: “A fost un joc foarte bun, cu multe ocazii. Acesta a fost jocul adevărat al Stelei, dar nu am avut noroc în primul meci. Acum am evoluat foarte bine şi sper să o ţinem tot aşa. Vreau să joc din nou în Liga Campionilor, pentru că acolo evoluează cei mai buni jucători”, a spus sud-americanul, din piciorul său stâng plecând toate cele trei goluri ale roş-albaştrilor. “Dacă era 5-1 la pauză nu se supăra nimeni. În prima repriză am arătat un ritm de Liga Campionilor, la care CFR nu a făcut faţă”, a zis şi căpitanul Mirel Rădoi.

 

mihai.igirosanu@jurnalul.ro

×
Subiecte în articol: sport