x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport STEAUA - “Cu Pandurii e meci capital”

STEAUA - “Cu Pandurii e meci capital”

de Mihai Igirosanu    |    07 Mar 2008   •   00:00
STEAUA - “Cu Pandurii e meci capital”

Antrenorul roş-albaştrilor a continuat şi ieri războiul, declaraţiilor, de la distanţă cu CFR Cluj dar a prefaţat şi partida de mâine seară, de la Târgu-Jiu, contra Pandurilor.

Antrenorul roş-albaştrilor a continuat şi ieri războiul, declaraţiilor, de la distanţă cu CFR Cluj dar a prefaţat şi partida de mâine seară, de la Târgu-Jiu, contra Pandurilor. 

 

 

Marius Lăcătuş a contraatacat la acuzele vehemente ale ardelenilor în privinţa celor două penalty-uri neacordate de centralul Alexandru Tudor în derby-ul câştigat duminica trecută de Steaua, 3-1, în Ghencea.

 

 

REACŢII. “Cu CFR Cluj au fost 65 de minute în care ei nu ne-au pus nici un fel de problemă. Dacă tot aţi adus vorba, uitaţi-vă la faza la care au cerut al doilea penalty, că a fost mai întâi fault în atac la Ovidiu Petre. Se dicta faultul şi nu se mai ajungea la faza următoare. Dar văd că oamenii de la CFR uită asta”, a declarat Lăcătuş. Trecând la meciul cu Pandurii, “Fiara” a cerut multă atenţie din partea jucătorilor. “Trebuie să facem uitat jocul care a fost câştigat cu CFR, să încercăm să ne concentrăm asupra meciurilor care urmează, indiferent de adversarul pe care îl avem în faţă şi locul de disputare a partidei. Sper ca jucătorii să aibă o atitudine la fel de bună şi o exprimare de joc la fel de bună. Trebuie să înţeleagă că nu avem voie să cădem sub nivelul de joc pe care l-am arătat la meciul cu CFR.”

 

 

ANALIZĂ. Despre echipa gorjeană, Lăcătuş a precizat. “Întâlnim un adversar în foame de puncte, un adversar care a avut probleme, care a schimbat antrenorul. Ei vor fi la un nivel ridicat, încercând să demonstreze că locul ocupat în clasament nu este unul meritat. Noi trebuie să facem diferenţa prin fapte pe teren, nu prin vorbe. Nu întotdeauna schimbarea antrenorului are un efect pozitiv asupra echipei. Nu putem spune că şocul este pozitiv, poate să fie şi un şoc negativ. Nu este un moment al revanşei, este un moment în care jucătorii trebuie să joace la nivelul la care au făcut-o cu CFR.” Antrenorul trupei din Ghencea vorbeşte despre un “meci capital”. “Dacă Steaua pierde la Pandurii şi CFR învinge Buzăul, sigur că nu mai avem nici o şansă la titlu. Meciul cu Pandurii nu îl putem considera o finală, dar trebuie să-l tratăm foarte serios. Trebuie să încheiem campionatul cu gândul că am făcut tot ce e posibil pentru a termina pe locul întâi. Dacă Gloria Buzău va face un rezultat bun, cu atât mai bine pentru noi, dar pe mine mă interesează doar meciurile echipei pe care o antrenez. Diferenţa între noi şi CFR Cluj este şi datorită faptului că nu întotdeauna ne-am concentrat şi am avut o atitudine pozitivă la jocurile cu echipele mai slab clasate în campionat.”

mihai.igirosanu@jurnalul.ro

 

 

Lămurire

 

 

Lăcătuş a ţinut să lămurească şi situaţia stoperului Ionuţ Rada “Nu era neapărat cazul să ne facem reproşuri, ci am vorbit ca doi prieteni, sper să fi înţeles. Toţi trebuie să-şi aştepte rândul, să fie pregătiţi. S-a spus că, vezi Doamne, dacă a fost titular în tur, obligatoriu trebuie să joace în continuare. Asta hotărâm noi.” Antrenorul roş-albaştrilor a mai declarat: “Ba Zapata, ba Mendoza... Sunt mai atractivi probabil ca prezenţă în teren, dar să nu-i uităm pe ceilalţi. Nu ar fi normal să se creeze atmosferă, să dăuneze vestiarului”.

 

 

Opţiune

 

 

Primarul municipiului Târgu-Jiu, Florin Cârciumaru, a declarat ieri că jucătorii echipei Pandurii au fost cei care au decis revenirea lui Eugen Neagoe pe banca tehnică. “Din cei patru tehnicieni propuşi de conducere, jucătorii au dorit să-l aducem înapoi pe Eugen Neagoe şi era normal să-l aducem înapoi. Conducerea clubului a supus la vot şi din toate numele prezentate cel al lui Neagoe a primit 17 voturi, fiind desemnat apoi că antrenor. Lucrase atâta timp cu ei şi era normal ca aceştia să opteze pentru el”, a spus Cârciumaru.

×
Subiecte în articol: sport