x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport STEAUA - Dorinel vrea goluri

STEAUA - Dorinel vrea goluri

12 Noi 2008   •   00:00
STEAUA - Dorinel vrea goluri

Cu un singur gol după primele trei meciuri la Steaua, Dorinel Munteanu (foto) spune că echipa sa trebuie să înscrie mai mult pentru a obţine victorii.



Tehnicianul grupării din Ghencea a mai declarat că, în acest moment, pentru el sunt mai importante punctele decât spectacolul. "Nu pun răul înainte, ştiam ce program dificil avem. Dacă jucătorii înţeleg rapid ce vreau de la ei, nu cred că va dura foarte mult până vom juca aşa cum vreau, dar nu se poate de pe o zi pe alta. Nu îi pot asigura pe suporteri că la meciul cu Timişoara vor vedea un spectacol, importante acum sunt punctele. Avem nevoie să marcăm, spectacolul îl fac golurile. Vrem un joc ofensiv şi eficient", a spus Munteanu la GSP TV.

Dorinel a mai adăugat că nu ar fi rău să existe un psiholog la echipă. "Au fost jucători care nu aveau şi nu au încredere în continuare, din cauza rezultatelor, iar eu trebuie să îi stimulez. Atacanţii trec printr-o perioadă mai slabă, dar mi-am dat seama că mă pot baza pe Kapetanos. Probabil o să-i vină rândul şi lui Arthuro. Am răbdare cu jucătorii străini, au nevoie de o perioadă de adaptare de cel puţin şase luni. Vreau ca rezervele să schimbe faţa echipei, să o ajute, de-aia sunt plătiţi. Să dea maximum în cele 5 sau 15 minute cât joacă. Dayro Moreno are calităţi, dar nu ajunge, ştie şi el. La Zapata e o problemă de concentrare", a spus antrenorul Stelei.

×
Subiecte în articol: sport