x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Steaua - Efort langa Alpi

Steaua - Efort langa Alpi

de Mihai Igirosanu    |    29 Iun 2006   •   00:00
Steaua - Efort langa Alpi

Campioana Romaniei si-a inceput marti pregatirea pentru noul sezon. Desi credeau ca au scapat de caldurile sufocante, ros-albastrii au fost intampinati la poalele Alpilor austrieci de temperaturi situate in jurul a 35 de grade Celsius.

Antrenorul Cosmin Olaroiu a condus marti seara prima sedinta de pregatire din cantonamentul de la Kaprun. Maine seara stelistii vor disputa primul meci de verificare, adversar urmand a le fi campioana en-titre a Ciprului, Apollon Limassol. Tehnicianul ros-albastrilor nu si-a menajat deloc elevii la prima sedinta de pregatire, chiar daca aceasta s-a desfasurat in timpul unei furtuni si era la concurenta cu partida Brazilia - Ghana (3-0), din optimile de finala ale CM din Germania. Antrenamentul a fost unul preponderent fizic, fotbalistii fiind impartiti pe mai multe grupe, intinsi la maximum cu alergari sau diferite exercitii si monitorizati cu atentie. Cosmin Olaroiu a efectuat ultima parte a antrenamentului cot la cot cu Radoi si compania, starnind admiratia jucatorilor.

DEBUT. Marti seara, la cererea capitanului Mirel Radoi si a lui Nicolae Dica, stelistii au primit liber din partea lui Olaroiu. Jucatorii s-au plimbat putin, dupa care au urmarit cealalta optime de finala a zilei la turneul final, Spania - Franta (1-3). Noile achizitii, Valentin Badea, Bogdan Panait si Adrian Drida, vor debuta maine in tricoul Stelei, cu prilejul amicalului contra cipriotilor de la Apollon Limassol. Intr-o interventie telefonica la TV Sport, managerul general al Stelei, Mihai Stoica, a declarat: "Nu suntem interesati de fundasul ghanez Paintsil, iar din campionatul intern ne intereseaza, intr-adevar, australianul Ryan Griffiths".

OGARARU, IN VARIANTA ISRAELIANA
Conform presei israeliene, Steaua s-a inteles cu Maccabi Haifa pentru transferul fundasului dreapta, Klemi Saban, care ar urma sa fie inlocuitorul lui George Ogararu, plecat la Ajax. In varsta de 26 de ani, Saban are 12 selectii in echipa nationala a Israelului. Surse apropiate ros-albastrilor sustineau ca jucatorul urma sa semneze aseara, iar Steaua va plati clubului din Haifa 500.000 de euro. In cazul in care negocierile se vor finaliza, Saban se va alatura lotului condus de Cosmin Olaroiu in cel de-al doilea stagiu de pregatire, din orasul olandez Mierlo. Ziarele israeliene sustin ca fundasul mai are o propunere concreta, de la echipa franceza Lens.

×
Subiecte în articol: sport